HORS-D'OEUVRE

De Nederlandse vertaling deze Franse gerechtjes betekent "buiten het hoofdgerecht om". De Hors-d'oeuvre is misschien ook wel de bakermat van de catering.

De koude schotel was misschien wel het eerste gerecht wat besteld werd.

Wij hebben een aantal varianten, welke natuurlijk met warme gerechten uit te breiden is.

BASIS VLEES

Minimale afname 8 personen


Huzarensalade

Gevulde eieren

Gevulde tomaten

Meloen met Ardennerham

Ham met asperge rolletjes

Gebraden fricandeau

€9,55 p.p.

BASIS VIS

Minimale afname 8 personen


Zalmsalade

Gevulde eieren

Gevulde tomaten

Noorse garnalen

Makreel

Forel

€11,65 p.p.

LUXE VLEES

Minimale afname 8 personen


Huzarensalade

Gevulde eieren

Gevulde tomaten

Meloen met Ardennerham

Ham met asperge rolletjes

Kipfilet met tuinkruiden

Helvoirtse duinham

Paté

Gebraden fricandeau

€12,70 p.p.

LUXE VIS

Minimale afname 8 personen


Zalmsalade

Gevulde eieren

Gevulde tomaten

Noorse garnalen

Makreel

Forel

Gerookte zalm

Gerookte paling

Nieuwe haring

€17,00 p.p.

STOKBROOD ARRANGEMENT

Minimale afname 8 personen


Stokbrood

Kruidenboter

Pesto

Tapenade

€2,00 p.p.

Diversen uitbreidingen op de Hors-d'oeuvre

Minimale afname 6 personen per uitbreiding

Gamba's gebakken in de knoflook

€6,50 p.p.

Varkenshaas in champignonroomsaus

€5,05 p.p.

Kipsaté

€5,05 p.p.

Beenham in jus

€5,05 p.p.

Garnalen ragout

€5,05 p.p.

Kip-champignon ragout

€5,05 p.p.

Boeuff Bourguigon

€5,05 p.p.

Speenvarken in mosterdsaus

€5,05 p.p.

Visschotel in dille saus

€5,05 p.p.

Spare Ribs

€5,05 p.p.

Mootjes zalm in dille saus    

€5,05 p.p.

Fricandeau met champignonroomsaus

€4,25 p.p.

Pittig gebakken stukjes kipfilet

€4,25 p.p.

Gehaktballetjes in satésaus

€4,25 p.p.

Kip in stroganoffsaus

€4,25 p.p.

Kippenpootjes pikant gekruid

€4,25 p.p.

Rijst   

€1,95 p.p.

Nasi   

€4,15 p.p.

Aardappelgratin

€4,15 p.p.

Gebakken aardappeltjes

€4,15 p.p.