WALKING DINER
Een walking diner is een gezellig culinair vullend programma of feest. De gasten worden gedurende de middag of avond gezellig bezig gehouden met verschillende gerechtjes. Deze gerechtjes kunnen staand aan een tafel gegeten worden, wat een informeel karakter aan het programma geeft. Meestal bestaat een walking diner uit een 5 tal kleine gerechtjes welke samen met op de tafel staande etagères met knabbels een volledig diner vormen.
Een walking diner is altijd een stuk maatwerk en de prijs is afhankelijk van de benodigde materialen en de gerechtjes. De kosten van de kok zijn inbegrepen bij de prijs, het bedienend personeel is hierbij niet inbegrepen.
Om een indicatie te geven er is een walking diner vanaf € 27,00 p.p.
Minimaal aantal deelnemers is 25 personen.
Hieronder geven wij u een idee van de mogelijkheden, maar wij maken graag een voorstel op maat.
SUGGESTIE 1
Minimale afname 25 personen
Bij binnenkomst staan er voor de gasten etagères met knabbels, brood en dips op de tafels.
Voorgerecht
Taartje van gerookte vissoorten met kokos-limoen mayonaise
Trio soep
Glaasje met de volgende soepen:
Komkommersoep met spek prikker
Kreeftensoep met een gamba prikker
Heldere bospaddenstoelensoep met een truffel crouton
1e Hoofdgerecht
Gepocheerde tongrolletjes gevuld met zalm en Hollandaise saus op een bedje van gestoofde prei en pastinaakpuree
2e Hoofdgerecht
Ossenhaas met rode wijnsaus gevuld met anijspaddenstoelen en aardappeltaartje, gesauteerde worteltjes
Dessert
Crème Brulee
SUGGESTIE WINTER THEMA
Minimale afname 25 personen
Bij binnenkomst staan er voor de gasten etagères met knabbels, brood en dips op de tafels.
Voorgerecht
Runder carpaccio op een bedje van sla met frambozendressing en spekje
Tussengerecht
Knolselderij cappuccino
1e Hoofdgerecht
Kalkoen ballontine op gestoofde wintergroenten met een kreeftensaus, noten en abrikozen
2e Hoofdgerecht
Oma's langzaam gegaarde sukade
met meiknol puree en pastinaak chips
en eetbare violen
Dessert
Een yoghurt mousse met bosvruchten
SUGGESTIE ZOMER THEMA
Minimale afname 25 personen
Bij binnenkomst staan er voor de gasten etagères met knabbels brood en dips op de tafels.
Voorgerecht
Vispaletje met:
Zalmbonbonnetje
Gemarineerde Gamba
Hollandsche garnaaltjes achter het glas
Tussengerecht
Romige komkommersoep met een streep bacon
1e Hoofdgerecht
Varkenshaas medaillons met duxcel
geserveerd met een romige pepersaus
en gegrilde aardappel met knoflookboter
2e Hoofdgerecht
Vis matelot
Een rijkelijke gevulde visbouillon
met zalm, kabeljauw, gamba en mosselen
Dessert
Steranijs panna cotta met een mint kletskop