WALKING DINER

Een walking diner is een gezellig culinair vullend programma of feest. De gasten worden gedurende de middag of avond gezellig bezig gehouden met verschillende gerechtjes. Deze gerechtjes kunnen staand aan een tafel gegeten worden, wat een informeel karakter aan het programma geeft. Meestal bestaat een walking diner uit een 5 tal kleine gerechtjes welke samen met op de tafel staande etagères met knabbels een volledig diner vormen.

Een walking diner is altijd een stuk maatwerk en de prijs is afhankelijk van de benodigde materialen en de gerechtjes. De kosten van de kok zijn inbegrepen bij de prijs, het bedienend personeel is hierbij niet inbegrepen.

Om een indicatie te geven er is een walking diner vanaf € 27,00 p.p.

Minimaal aantal deelnemers is 25 personen.

Hieronder geven wij u een idee van de mogelijkheden, maar wij maken graag een voorstel op maat.

SUGGESTIE 1

Minimale afname 25 personen

Bij binnenkomst staan er voor de gasten etagères met knabbels, brood en dips op de tafels.


Voorgerecht

Taartje van gerookte vissoorten met kokos-limoen mayonaise

Trio soep

Glaasje met de volgende soepen:

Komkommersoep met spek prikker

Kreeftensoep met een gamba prikker

Heldere bospaddenstoelensoep met een truffel crouton

1e Hoofdgerecht

Gepocheerde tongrolletjes gevuld met zalm en Hollandaise saus op een bedje van gestoofde prei en pastinaakpuree

2e Hoofdgerecht

Ossenhaas met rode wijnsaus gevuld met anijspaddenstoelen en aardappeltaartje, gesauteerde worteltjes

Dessert

Crème Brulee

SUGGESTIE WINTER THEMA

Minimale afname 25 personen

Bij binnenkomst staan er voor de gasten etagères met knabbels, brood en dips op de tafels.


Voorgerecht

Runder carpaccio op een bedje van sla met frambozendressing en spekje

Tussengerecht

Knolselderij cappuccino

1e Hoofdgerecht

Kalkoen ballontine op gestoofde wintergroenten met een kreeftensaus, noten en abrikozen

2e Hoofdgerecht

Oma's langzaam gegaarde sukade

met meiknol puree en pastinaak chips

en eetbare violen

Dessert

Een yoghurt mousse met bosvruchten

SUGGESTIE ZOMER THEMA

Minimale afname 25 personen

Bij binnenkomst staan er voor de gasten etagères met knabbels brood en dips op de tafels.


Voorgerecht

Vispaletje met:

Zalmbonbonnetje

Gemarineerde Gamba

Hollandsche garnaaltjes achter het glas

Tussengerecht

Romige komkommersoep met een streep bacon

1e Hoofdgerecht

Varkenshaas medaillons met duxcel

geserveerd met een romige pepersaus

en gegrilde aardappel met knoflookboter

2e Hoofdgerecht

Vis matelot

Een rijkelijke gevulde visbouillon

met zalm, kabeljauw, gamba en mosselen

Dessert

Steranijs panna cotta met een mint kletskop